Få din egen hjemmeside med høj service og  moderne design

“Vi lægger altid stor vægt på den service, vi tilbyder vores kunder. Vi afleverer derfor aldrig et produkt, før kunden er tilfreds.”

Se de fordelagtige priser og læs mere om vores produkter herunder. Alle priser er eksklusiv moms.

* Ved valg af Professionel WordPress-hjemmeside med serviceaftale inkluderet, binder du dig i 12 mdr. hvorefter aftalen kan fornys.

** Der kan tilkøbes yderligere sider til den ønskede pakke for en merpris på 100,- pr. side.

Basic WordPress-hjemmeside

 

Med en basic WordPress-hjemmeside får du en nem og billig løsning til din nye hjemmeside. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og designer samtidigt udfra tidens moderne designs. Vi står for det meste, så du kan koncentrere dig om sidens indhold og udtryk.

Denne form for hjemmeside passer perfekt til virksomheden eller personen, der blot ønsker en enkelt og nem hjemmesideløsning, og som hovedsagligt består af tekst billeder og kontaktoplysninger. Når hjemmesiden er færdig, altså når du som kunde er tilfreds, overdrages styringen til kunden selv. Herefter har du fri mulighed for at vedligeholde og holde siden opdateret, ændre tekster, billeder og meget mere.

Processen for valg af basic-løsningen er således:

1. Du kontakter os med dine tanker, ønsker og idéer

2. Vi guider dig gennem køb af domæne, webhotel og hosting. Vi anvender- og anbefaler Unoeuro som udbyder

3. Vi påbegynder første opsætning af din nye hjemmeside med indhold, tekster, billeder m.m.

4. Hjemmesiden gennemgås med dine ønsker om ændringer og/eller tilføjelser,  og herefter påbegyndes afsluttende udfærdigelse af hjemmesiden

5. Vi overdrager hjemmesiden og styringen,  men først når du er 100% tilfreds.

Professionel WordPress-hjemmeside