Om os

om skweb

Om SK Web

SK Web er startet med visionen om at lave professionelle hjemmesider til en attraktiv pris.

Vores mission er, at hvad enten du er iværksætter eller du har en større virksomhed, så laver vi vores arbejde professionelt og i tæt dialog med dig. Vi ved at dit aftryk på hjemmesiden er en væsentlig faktor for at din side bliver autentisk. Din hjemmeside er et vindue til verden og derfor har vi fokus på designet af din hjemmeside.

Vi arbejder med målet om at din hjemmeside skal være iøjnefaldende og samtidig indeholde spændende og relevante informationer, som får dine besøgende til at blive hængende. En hjemmeside der hjælper dig med at skabe resultater og vækst til din virksomhed. Vi tænker ud af boksen og holder fokus på dine ønsker. Vi arbejder på at skabe værdi for dig, hvad enten det er en ny hjemmeside, redigering eller vedligeholdelse af din nuværende hjemmeside, grafisk arbejde mv.

En hjemmeside uden det rigtige indhold og indholdsrige tekster har svært ved at holde på mulige kunder og ranking på google synker længere ned i mængden af konkurrenter. Derfor tilbyder vi dig professionel tekstforfatning. Fordi vi ved det gør en forskel.

SK Web er et webbureau med kunden i fokus og vi kræser for detaljerne indtil du og vi er tilfredse med din hjemmeside. Vi er et nyere webbureau, men har arbejdet i branchen i mange år under andre vinger.

Da jeg følte mig flyvefærdig tog jeg skridtet til at starte SK Web op i 2021. Jeg er glad for at byde dig indenfor i mit IT-univers og sammen finde den bedste løsning for dig og din virksomhed. Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale telefonisk 6017 9982 eller mail sebastian@skweb.dk.

Om mig

Jeg hedder Sebastian Kramer og er 24 år og bosat i Randers.

Jeg har altid interesseret mig for IT/hjemmesider og lavede som 12-årig min første hjemmeside inden for Gaming. Siden er det blevet til mange sider og har givet mig stor viden og erfaring. Jeg har taget uddannelsen som web-integrator og siden 2017 været beskæftiget med hjemmeside design og vedligeholdelse af websites mv.

Jeg har længe gået med ønsket om at blive selvstændig og på den måde arbejde med forskellige virksomheder og de udfordringer, der er hos hver enkelt virksomhed for at få størst værdi af deres hjemmeside. Så fra Januar 2022 har jeg taget skridtet fuldt ud og er etableret i kontorfælleskab hos ByMakers i Randers.

Log in with your credentials

Forgot your details?